От партия  поискаха нов Закон за спешната помощ, тъй като

...
От партия  поискаха нов Закон за спешната помощ, тъй като
Коментари Харесай

Възраждане иска нов Закон за спешната помощ, критикува идеята за купуване на хеликоптери


От партия " "  поискаха нов Закон за незабавната помощ, защото все още няма добре построена работеща система за оказване на първа помощ.

Парламентарната група счита, че след спор в Народното събрание може да се направи законодателна система, която да бъде на предписание на Министерския съвет, отбелязва БНР.

Депутатът Николай Дренчев подлага на критика концепцията на здравното министерство за закупуването на нови хеликоптери за незабавна помощ и я дефинира като " обезверен опит да се вземат пари от Европейския съюз ": " Ние в действителност няма да получим пари от Европейския съюз и вертолетите, които, в случай че в действителност се осъществя замисълът на Министерство на здравеопазването, които ги купим с национално финансиране, няма да бъдат възмездени от Европейския съюз и ще останат за сметка на българския поданик. На нас ни е нужна цялостна система и виждайки невъзможността Министерски съвет да сътвори такава система, най-правилно е това да стане посредством обособен закон, който да се изкове тук в границите на това Народно заседание, в случай че има този живот. Ако ли не - в границите на идващото Народно заседание ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР